Nak Tahu Diri Kita Disantau Atau Tidak. Tidak Perlu Upah Orang Tengok, Ikut Saya Ajar

TAK PERLU DAH NAK SURUH-SURUH ORANG LAIN TENGOKKAN DIRI KITA DARI JAUH MELALUI GAMBAR ATAU NAMA. JOM CEK SENDIRI JE, BETUL KE TUBUH KITA ADA SANTAU/SIHIR?. IKUT SAYA AJAR

Santau/sihir memberikan kesan sakit kronik pada tubuh badan seperti sakit kenser, ketumbuhan atau sakit kronik yang lain. Bagaimana cara untuk kesan atau mematikan racun santau/sihir tersebut?

Ambil segelas atau sebotol air mineral. (Air mineral/air tapis. Tak nak air masak tau) Sebelum minum air tersebut baca surah Al-Fatihah 1x dan surah Taha Ayat 69 sebanyak 3x kemudian doa (contoh: Ya Allah jadikan air ni sebagai penawar bagi segala penyakit dan racun bagi segala gangguan jin dan syaitan). Minum dengan perlahan diselangi dengan selawat nabi sehingga habis.

Jika ditubuh kita mempunyai racun santau/sihir. Kita akan sendawa yg berpanjangan dan akan muntah lendir seperti air liur tapi dalam bentuk berbuih-buih atau cerit birit. Yang keluar itu adalah bisa-bisa santau yg ada di tubuh seseorang yg terkena santau.

Amalkan minum air yang telah dibacakan doa ini setiap hari. Insya Allah jika dijadikan amalan racun santau/sihir tidak akan memberikan kesan sampingan pada tubuh kita seperti kenser, ketumbuhan atau sakit2 kronik yg lain. Insya Allah.

Bagi yang ingin mengunakan kaedah tersebut boleh tulis diruang komen “izinkan saya untuk beramal”. Insya Allah nanti saya ijazahkan.

Insya Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi merawat segala penyakit yg ada didalam tubuh badan kita. Jaga atikad kita, Kebergantungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan

وَاَ لْقِ مَا فِيْ يَمِيْنِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوْا ۗ اِنَّمَا صَنَعُوْا كَيْدُ سٰحِرٍ ۗ وَلَا يُفْلِحُ السّٰحِرُ حَيْثُ اَتٰى

wa alqi maa fii yamiinika talqof maa shona’uu, innamaa shona’uu kaidu saahir, wa laa yuflihus-saahiru haisu ataa

“Dan campakkanlah apa yang ada di tangan kananmu, nescaya ia menelan segala (benda-benda sihir) yang mereka lakukan, kerana sesungguhnya apa yang mereka lakukan itu hanyalah tipu daya ahli sihir; sedang ahli sihir itu tidak akan beroleh kejayaan, di mana sahaja ia berada.”(QS. Ta-Ha 20: Ayat 69)

p/s: Sama-sama amlakan. Semoga kita semua dilindungi

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @viralmalaysiaku

Sumber : Norazri Medzlan via Tube Viral

Related articles